top of page
  • Writer's pictureNika Kalousková

Tablet Lenovo Tab P11 cena a recenzia


Lenovo Tab P11 cena a recenzia

Tablet Lenovo Tab P11 sa doslova v priebehu sekundy zmení na notebook alebo napríklad na papier. Zabaví celú rodinu a pre deti ponúka bezpečné prostredie. Dokážete si z neho prečítať recept, pozrieť na ňom film, urobiť fotografie, skrátka poslúži vám takmer vo všetkom podobne ako mobilný telefón. Výhodou tabletu Lenovo Tab P11 oproti mobilnému telefónu je práve väčší displej, v tomto prípade až 11 palcov.


V dnešnom článku si prečítate o týchto témach:


Lenovo Tab P11 cena


Tablet Lenovo Tab P11 je dobrým spoločníkom pre ľudí, ktorí ocenia veľkú obrazovku. Lenovo Tab P11 neponúka len skvelé výhody, ale aj príťažlivú cenu. Tá sa pohybuje okolo len 300 eur. Tablet Lenovo Tab P11 aj napriek svojej nižšej cene ponúka moderný dizajn s pomerne tenkými rámikmi okolo displeja.


Základom tabletu Lenovo Tab P11 je 11-palcový IPS displej s rozlíšením 2000 × 1200 pixelov. Výbornú vizuálnu kvalitu vzhľadom na cenu tabletu Lenovo Tab P11 dopĺňa aj vydarená reprodukcia zvuku, ktorú zabezpečujú 4 bočné reproduktory. Séria Lenovo Tab P11 celkovo predstavuje veľa muziky za málo peňazí.



Lenovo Tab P11 špecifikácia a popis


Tablet Lenovo Tab P11 druhej generácie je tablet s dokonalou výbavou. Očarí vás jeho veľký displej s jemným rozlíšením 2K a živými farbami, a jeho štyri reproduktory s technológiou Dolby Atmos vás prenesú do novej dimenzie multimédií. Vďaka výkonnému procesoru MediaTek a veľkej RAM pamäti zvláda tento tablet Lenovo Tab P11 aj to najnáročnejšie použitie. Navyše sa zásluhou veľkej batérie a tenkého vyhotovenia skvele hodí na to, aby ste si ho vzali kamkoľvek so sebou. A ak radi vytvárate umelecké diela, alebo si potrebujete zapísať dôležité poznámky, uvítate podporu aktívneho stylusu a externej Bluetooth klávesnice.


Lenovo Tab P11 cena

Jasný displej


Displej TDDI s uhlopriečkou 11 palcov a technológiou IPS získal certifikát na sledovanie Netflixu v HD rozlíšení. Vďaka minimalistických rámikom vás pri filmových maratónoch alebo hraní hry nebudú vyrušovať žiadne nežiaduce podnety. Zásluhou 400 nitov je displej výborne čitateľný aj na priamom slnečnom svetle.


Tablet, zošit alebo notebook?


Ak si k tabletu Lenovo Tab P11 dokúpite ultraštíhlu klávesnicu, premení sa na plnohodnotný notebook, ktorý využijete kdekoľvek budete potrebovať. Chcete si zapisovať poznámky, kresliť alebo skicovať? V takom prípade doplňte tablet perom Lenovo Precision Pen 2, ktoré dokáže na jedno nabitie pracovať až 200 hodín.


Spoľahlivý pre deti


Vaše deti nájdu v tablete samostatný účet a režim Google Kids Space plný aplikácií a kníh schválených pedagogickými odborníkmi, takže pre ne predstavujú pridanú hodnotu. Ratolesti majú tiež k dispozícii kameru pre videohry s kamarátmi či učiteľmi. V záujme väčšej bezpečnosti je pozadie za dieťaťom rozmazané.


Pracujte naplno


Osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 662 uľahčí multitasking a aj pri spustení niekoľkých aplikácií naraz bude systém plynulý a svižný. Batéria s kapacitou 7500 mAh vydrží pri bežnom používaní tabletu Lenovo Tab P11 12 až 15 hodín, takže máte o zábavu postarané aj na dlhých cestách.


Lenovo Tab P11 recenzia

Dokonalý zvuk


Na vývoji štvorice reproduktorov spolupracovali experti z Dolby Atmos. Výsledkom je vysokokvalitný priestorový zvuk, ktorý premení sledovanie filmov, hranie hier a počúvanie hudby na nezabudnuteľný zážitok.


Ideálny spoločník


S Google Play sa určite nebudete nudiť. Vyberte si z miliónov najrôznejších aplikácií osvedčených bezpečnostnou previerkou Google Play Protect.


Veľký displej s jemným rozlíšením


Lenovo Tab P11 2nd Gen je skvelý tablet s veľkým 11" displejom, ktorý sa pýši obnovovacou frekvenciou 120 Hz, jemným rozlíšením 2K a dokonalým zobrazením aj tých najmenších detailov. S pokročilou technológiou IPS ponúka špičkové farby pokrývajúce 100 % gamutu DCI-P3, takže si môžete plne vychutnať svoje obľúbené multimédiá. Pomer obrazovky k telu 86 % vám prináša dokonalú zábavu bez rušivých prvkov. Na zníženie namáhania očí vyhovuje tablet certifikácii TUV FullCare, takže redukuje množstvo škodlivého modrého svetla, odlesky a nepríjemné blikanie.


Vysoký výkon a bohatá pamäť


Lenovo Tab P11 2nd Gen nie je len tak obyčajný tablet – je to výkonom nabitý stroj. V jeho vnútri sa skrýva výkonný osemjadrový procesor MediaTek Helio G99, ktorého takt dosahuje až 2,2 GHz, a doplnený je obrovskou 6 GB RAM pamäťou. Vďaka tejto vysokej výpočtovej kapacite je tablet Lenovo Tab P11 schopný zvládnuť aj tie najnáročnejšie aplikácie bez akýchkoľvek problémov. A s veľkou úložnou kapacitou až 128 GB sa nemusíte báť, že by vám tablet nedokázal pojať všetky vaše dôležité dáta.


Dlhá výdrž batérie


Užite si svoje obľúbené filmy, seriály a hudbu naplno s tabletom Lenovo Tab P11 druhej generácie, ktorý disponuje štyrmi reproduktormi s technológiou Dolby Atmos, aby vám zaručil najlepší zvukový zážitok. A pokiaľ sa radi vydávate na cesty, batéria s kapacitou 7 700 mAh vám poskytne až 10 hodín prevádzky na jediné nabitie na prvotriednu zábavu kedykoľvek a kdekoľvek.


Lenovo Tab P11 recenzia


Lenovo Tab P11 tablet predstavuje prirodzenú evolúciu cenovo dostupných tabletov do 300 eur. Tablet Lenovo Tab P11 nemá výrazné negatíva či chybičky. Je pravda, že by sme ocenili rýchlejší procesor, avšak v tejto cenovej kategórii nemôžete mať všetko. Lenovo stavilo na dobrý displej, výbornú reprodukciu zvuku a rýchle nabíjanie cez USB-C. Celkovo teda môžeme kúpu tohto tabletu Lenovo Tab P11 určite odporučiť.


Toto sú podľa hodnotení a recenzií výhody Lenovo Tab P11:


  • Tabletom Lenovo Tab P11 si môžete odfotiť vaše dokumenty, spraviť si selfie či zúčastniť sa online výuky. Predná kamera má 8 Mpx a zadná 13 Mpx.

  • Na odomykanie tabletu Lenovo Tab P11 vám poslúži rozpoznávanie tváre, ako aj klasický vzor alebo kód PIN.

  • Je možné dokúpiť klávesnicu a dotykové pero – stylus.

  • Tablet Lenovo Tab P11 obsahuje čítačku pamäťových kariet s pribalenou ihlou na otvorenie šachty. (microSD, microSDHC, microSDXC – do 1TB)


Toto hodnotia recenzie Lenovo Tab P11 ako nevýhody:

  • chýba 3,5 mm jack



Časté otázky

Aká je cena za nový tablet Lenovo Tab P11?

Tablet Lenovo Tab P11stojí v slovenských obchodoch už okolo 300 eur. Odporúčame pozrieť náš porovnávač cien, aby ste si nový tablet Lenovo Tab P11kúpili za najlepšiu možnú cenu.

Aká je recenzia na nový tablet Lenovo Tab P11?

Ake parametre má nový tablet Lenovo Tab P11?

Zoženiem nový tablet Lenovo Tab P11na Bazos?


Lenovo Tab P11

Tento článok bol o tablete Lenovo Tab P11, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie tablety na Slovensku. Konkurenciu mu tvoria skvelé tablety značiek Samsung alebo Apple.


Prečítaj si recenzie a hodnotenia aj iných tabletov na našej stránke, aby ste ich mohli porovnať s Lenovom Tab P11. Okrem toho píšeme aj o notebookoch a počítačoch a herných PC. Taktiež píšeme o populárnych mobiloch značiek Apple, či Samsung. Rozhoduješ sa, ktorý model si kúpiť a kde? Čítaj naše články, ktoré ti určite vždy pomôžu.


Kde nakupovať kvalitnú elektroniku za prijateľné ceny? Zo všetkých e-shopov určite odporúčame nakupovať v overených a s dobrými recenziami. Mnohé z nich ponúkajú rýchle dodanie, super ceny, rôzne akcie aj zľavy. Ich zoznam nájdeš na našej stránke. Vyber si správne ešte dnes.

berghoff

Elektro SK - svet elektroniky vám prináša tie najnovšie správy a dôležité informácie zo sveta elektroniky. Zaujímavé novinky, aktuálne ceny, recenzie, porovnania a hodnotenia rôznych produktov. To všetko kazino nájdete na našom v webe v týchto kategóriách: mobily, počítače, notebooky, herné PC, tablety a ďalšia elektronika. Čítajte pravidelne a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o elektronike.

© 2023 Elektro-sk

info@elektro-sk.sk

bottom of page