top of page
  • Writer's pictureNika Kalousková

Samsung Galaxy Tab A8 WiFi tablet cena a recenzia


Samsung Galaxy Tab A8 WiFi cena a recenzia

Samsung Galaxy Tab A8 WiFi je tablet s 10,5 palcovým displejom a ultra tenkým kovovým telom. Má štyri reproduktory a dlhú výdrž batérie s rýchlym nabíjaním. Samozrejmosťou je tiež množstvo zaujímavých funkcií. Momentálne je to druhý najpredávanejší tablet na Slovensku.


V dnešnom článku si prečítate o týchto témach:


Samsung Galaxy Tab A8 WiFi cena


Samsung Galaxy Tab A8 WiFi je vynikajúci a výkonný tablet za skvelú cenu. Autorizovaný predajca Alza.sk je najpopulárnejší internetový obchod na Slovensku a momentálne ho ponúka len za 229,- eur. Na svoj výkon a špecifikáciu je to skutočne výborná cena. Avšak odporúčame porovnať ceny aj v iných online obchodoch. Aj preto je tento tablet jeden z najpredávanejších na Slovensku.


Samsung Galaxy Tab A8 WiFi špecifikácia a popis


Tablet Samsung Galaxy Tab A8 Wi-Fi 32GB SM-X200NZSAEUE so širokým displejom a malými symetrickými rámčekmi poteší mladistvým dizajnom aj ultratenkým kovovým telom. Podporuje Wi-Fi pripojenie a môže sa pochváliť osemjadrovým procesorom a vnútorným úložiskom 32 GB. Má dlhú výdrž a zásluhou technológie Fast Charging sa rýchlo nabíja. Ponúka technológiu priestorového zvuku Dolby Atmos a cez službu Samsung TV Plus prináša prístup k televíznemu vysielaniu kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho súčasťou je aj funkcia Screen Recorder a aplikácia Samsung Kids, ktorá obsahuje zábavné aktivity pro deti. Vďaka platforme Samsung Knox chráni užívateľov pred bezpečnostnými hrozbami. Tablet umožňuje otvorenie niekoľkých okien súčasne aj prepínanie medzi dvoma zariadeniami.


Samsung Galaxy Tab A8 WiFi cena

Skvelý dizajn


Tablet má striebornú farbu, podporuje Wi-Fi pripojenie a poteší širokým 10,5palcovým displejom aj symetrickými rámčekmi s veľkosťou len 10,2 milimetra. Hrúbka ultratenkého kovového tela činí len 6,9 milimetra.


Perfektné vlastnosti


Osemjadrový procesor a vnútorné úložisko s veľkosťou 32 GB zaisťuje vysoký výkon bez straty rýchlosti. Prístroj naviac disponuje dlhou výdržou a zásluhou technológie Fast Charging mu nerobí problém ani rýchle nabíjanie. Bez obáv sa tak dá využiť napríklad na sledovanie televízneho vysielania, či už sa nachádzate kdekoľvek – stačí pustiť aplikáciu Samsung TV Plus.


Nahrávanie videolekcií


S funkciou Screen Recorder možete nahrať a spätne pozrieť napríklad lekciu alebo online prednášku. Priamo do obsahu je možné pridávať aj poznámky, takže udržíte pozornosť v priebehu celej vyučovacej hodiny.


Zábava aj pre deti


Aplikácia Samsung Kids ponúka množstvo vzdelávacích a rozvíjajúcich aktivít pre deti. Samozrejmosťou je vylepšená funkcia rodičovskej kontroly, ktorá umožňuje udeliť prístup len k určeným aplikáciám a taktiež obmedziť čas strávený na zariadení. Túto funkciu určite ocení každý rodič. Avšak samozrejme je určená nielen pre rodičov. V prípade potreby si môže napríklad čas strávený na zariadení obmedziť ktokoľvek. Je to skutočne veľmi užitočná funkcia.


Príjemnejšia práca v bezpečnom prostredí


Samsung Galaxy Tab A8 WiFi recenzia

Aby ste s tabletom mohli lepšie pracovať, je možné otvoriť niekoľko okien zároveň. Displej môžete rozdeliť na dve polovice, prepínať medzi oknami alebo zdieľať skrz aplikáciami. Zariadenie sa naviac môže pochváliť pokročilou platformou Samsung Knox, ktorá užívateľa neustále chráni pred bezpečnostnými hrozbami zvonku aj zvnútra.


Prepojenie s ďalšími zariadeniami


Všetky aplikácie môžete využívať aj na iných prístrojoch – stačí sa len prihlásiť do rovnakého účtu Samsung. Nechýba funkcia Copy & Paste pre vytváranie obsahu skrz zariadeniami, Auto Sync k automatickému párovaniu či Auto Switch prepínajúci slúchadlá Galaxy Buds na tablet, aby ste mohli v prípade potreby okamžite prijať hovor.



Samsung Galaxy Tab A8 WiFi recenzia


Samsung Galaxy Tab A8 si zasluhuje svoje miesto medzi najlepšími dostupnými tabletmi so systémom Android vďaka pôsobivým reproduktorom a širokému displeju s tenkými rámikmi. Práve tento displej je ideálny na streamovanie médií. Tablet Samsung a8 patrí medzi tie najobľúbenejšie nielen na Slovensku. Pokiaľ hľadáte kvalitný tablet za vynikajúcu cenu, tak Samsung Galaxy Tab A8 je určite správna voľba!


Toto sú podľa hodnotení a recenzií výhody Samsung a8:

  • skvelý výkon

  • široký displej skvelý na streamovanie

  • tenké a robustné kovové telo pôsobí prémiovo vzhľadom na cenu

  • pôsobivá výdrž batérie

  • 4 reproduktory s Dolby Atmos

  • pomerne nízka cena


Toto hodnotia recenzie Samsung A8 ako nevýhody:

  • pomalé nabíjanie

  • slabší predný a zadný fotoaparát

  • obmedzený základný model RAM a úložisko

  • nepresné a pomalé GPS



Časté otázky

Aká je cena za nový tablet Samsung A8?

Tablet Samsung A8 stojí v slovenských obchodoch už okolo 200 eur. Odporúčame pozrieť náš porovnávač cien, aby ste si nový tablet Samsung A8 kúpili za najlepšiu možnú cenu.

Aká je recenzia na nový tablet Samsung A8?

Ake parametre má nový tablet Samsung A8?

Zoženiem nový tablet Samsung A8 na Bazos?


Samsung Galaxy Tab A8 WiFi

Prečítaj si recenzie a hodnotenia aj iných tabletov na našej stránke, aby ste ich mohli porovnať so Samsung A8. Okrem toho píšeme aj o notebookoch a počítačoch a herných PC. Taktiež píšeme o populárnych mobiloch značiek Apple a Samsung. Rozhoduješ sa, ktorý model si kúpiť a kde? Čítaj naše články, ktoré ti určite vždy pomôžu.


Kde nakupovať kvalitnú elektroniku za prijateľné ceny? Zo všetkých e-shopov určite odporúčame nakupovať v overených a s dobrými recenziami. Mnohé z nich ponúkajú rýchle dodanie, super ceny, rôzne akcie aj zľavy. Ich zoznam nájdeš na našej stránke. Vyber si správne ešte dnes.

berghoff

Elektro SK - svet elektroniky vám prináša tie najnovšie správy a dôležité informácie zo sveta elektroniky. Zaujímavé novinky, aktuálne ceny, recenzie, porovnania a hodnotenia rôznych produktov. To všetko kazino nájdete na našom v webe v týchto kategóriách: mobily, počítače, notebooky, herné PC, tablety a ďalšia elektronika. Čítajte pravidelne a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o elektronike.

© 2023 Elektro-sk

info@elektro-sk.sk

bottom of page