top of page
  • Writer's pictureMichal Gašparovič

Samsung Galaxy A33 cena a recenzia


samsung-galaxy-A33-cena-a-recenzia

Samsung Galaxy A33 upúta precíznym designom a kvalitným spracovaním. Rozmerný displej plný autentických farieb je čitateľný aj na priamom slnečnom svetle. Priestorový zvuk vás ohromí nielen pri počúvaní hudby, ale aj pri sledovaní filmov alebo televíznych programov. S pomocou štvorice objektívov vyčarujete umelecké, zábavné a nezabudnuteľné zábery. Systém viacvrstvovej ochrany Samsung Knox, heslo a odtlačok prsta ochránia všetky vaše súbory. Samsung Galaxy A33 si poradí aj v prašnom prostredí či vo vode a odolá poškriabaniu.


Dnes si prečítaš nasledujúce témy:


Samsung Galaxy A33 cena


Keď hovoríme o strednej cenovej kategórii, je dôležité si uvedomiť, čo to pre konkrétny model znamená. Samsung Galaxy A33 je výnimočný v tom, že prináša funkcie a kvalitu, ktoré by sme normálne očakávali od drahších modelov, ale za oveľa prístupnejšiu cenu.


Porovnaním s inými modelmi v rovnakej cenovej kategórii je zrejmé, že Samsung ponúka hodnotu za cenu, ktorá je ťažko prekonateľná. Napríklad, za rovnakú cenu by ste mohli získať smartfóny s horšou kamerou, nižším rozlíšením displeja alebo slabším procesorom.


Je dôležité si uvedomiť, že hoci cena môže byť pre mnohých rozhodujúcim faktorom, Samsung Galaxy A33 nie je len o cene. Je o kombinácii kvality, výkonu a spoľahlivosti, za ktorú by ste normálne museli zaplatiť oveľa viac.


Samsung Galaxy A33 5G môžete na Slovensku kúpiť od 22. apríla 2023 a jeho cena sa pohybuje okolo 260 eur. Smartphone je dostupný v štyroch farebných variantoch – biela, čierna, modrá a oranžová. Ak hľadáte niečo, čo vám poskytne skvelý pomer cena/výkon, Samsung Galaxy A33 by mal byť určite na vašom zozname.



Samsung Galaxy A33 špecifikácia a popis


Samsumg Galaxy A33 upúta na prvý pohľad svojim moderným a elegantným vzhľadom. Na chrbte nájdeme lesklý povrch s jemným prechodom farieb, ktorý pôsobí veľmi luxusne. Samsung sa tiež rozhodol ponechať 3,5mm jack na slúchadlá, čo určite ocenia mnohí užívatelia.


Samsung je známy svojimi kvalitnými AMOLED displejmi a Galaxy A33 nie je výnimkou. Displej ponúka sýte farby a ostrý obraz. Jeho rozlíšenie a veľkosť je ideálna pre bežné používanie, či už ide o prehliadanie webu, hranie hier alebo sledovanie multimédií.


V srdci Galaxy A33 pracuje plynulý procesor spolu s dostatočným množstvom RAM, čo zabezpečuje rýchlu a plynulú reakciu na príkazy. Či už ide o multitasking alebo hranie náročnejších hier, Samsung Galaxy A33 by mal zvládnuť vaše každodenné potreby bez problémov.


Baterka má dostatočnú kapacitu, aby vás vydržala celý deň pri normálnom používaní. A s rýchlym nabíjaním nebudete musieť čakať príliš dlho, kým sa telefón znovu nabitie.


Na chrbte nájdeme viacnásobnú kamerovú konfiguráciu, ktorá je schopná zachytiť kvalitné fotografie v rôznych svetelných podmienkach. Predná kamera je ideálna pre selfie a videohovory.


samsung galaxy A33 cena

Do detailu prepracovaný vzhľad

Štíhlejší, s matnou povrchovou úpravou, kvalitným rámom a krytom fotoaparátu s okrajom Ambient Edge. Samsung Galaxy A33 5G ukazuje, ako môžu drobné detaily tvoriť dokonalý celok. Na trhu je k dispozícii v štyroch farebných prevedeniach – klasickom čiernom, žiarivo bielom, jemnom modrom a broskyňovom.


Bezchybný zvuk i obraz


Prednej strane Samsungu Galaxy A33 dominuje 6,4-palcový Infinity-U displej s technológiou FHD+. Tešte sa na autentické farby, dych vyrážajúci jas a plynulý obraz. Displej totiž disponuje 90-Hz obnovovacou frekvenciou. Nezabudnuteľný zážitok dopĺňa priestorový zvuk Dolby Atmos.


Prvotriedny fotoaparát


Hlavný fotoaparát ponúka hneď štyri objektívy. Prekvapte okolie zábermi so 48-Mpx rozlíšením. Vďaka širokouhlému objektívu toho zachytíte omnoho viac. Preskúmajte svet s makro objektívom, pomocou snímača hĺbky ostrosti rozostrite pozadie a zvýraznite tak fotografovaný objekt. Nechýba ani optický stabilizátor obrazu, umelá inteligencia Photo Remaster či režim Fun.


Odolnosť


Samsungu Galaxy A33 neublíži 30-minútové ponorenie do sladkej vody do hĺbky jedného metra ani prašné prostredie. Odolnosť zariadenia zodpovedá certifikátu IP67. Telefón chráni aj sklo Gorilla Glass 5, ktoré znižuje riziko poškriabania.


Veľkorysý výkon


V porovnaní s predchodcom má Samsung Galaxy A33 5G ešte viac výhod. Vyniká o 28 percent rýchlejším výkonom jadra, o 52 percent výkonnejšou grafikou a 4,3-krát rýchlejším neurálnym procesorom. Spoľahlivý osemjadrový procesor si poradí s akokoľvek náročnou úlohou vrátane multitaskingu.


Dostatok priestoru na všetko


Sťahujte, fotografujte, ukladajte súbory. Pre všetky dokumenty, hry, videá či aplikácie je pripravené 128-GB úložisko, ktoré pomocou microSD karty rozšírite o ďalší 1 TB. 6-GB RAM rozšírite o virtuálnu pamäť.

samsung galaxy A33 recenzia

Herný režim


Game Booster vám sprostredkuje výnimočný herný zážitok. Zefektívňuje výdrž batérie, teplotu zariadenia a využitie pamäte. Postará sa tiež, aby vás pri hre nič nevyrušovalo a zablokuje všetky verifikácie i aktivity na pozadí. Nič vám nebude stáť v ceste za víťazstvom.


Batéria viac vydrží a rýchlejšie sa nabije


Samsung Galaxy A33 ukrýva batériu s kapacitou až 5000 mAh, takže na jedno nabitie vydrží pracovať bez problémov aj celé dva dni. O jej životnosť sa stará úsporný adaptívny režim a superrýchle 25-wattové nabíjanie zaistí bleskurýchle doplnenie chýbajúcej energie.


Dôraz na bezpečnosť


Systém viacvrstvovej ochrany Samsung Knox zabráni vonkajším útokom, malwarom a iným hrozbám, ktoré by mohli znefunkčniť váš smartphone. Ak nechcete, aby sa k vašim údajom dostala neoprávnená osoba, zaistite si ho odtlačkom prsta alebo heslom.


Váš telefón, vaše pravidlá


Užívateľské prostredie One UI 4 dokonale prispôsobíte vašim požiadavkám. Samsung Galaxy A33 bude pracovať presne podľa vašich predstáv a nemusíte sa tak zdržiavať hľadaním obľúbenej aplikácie či funkcie, ktorú práve potrebujete.



Samsung Galaxy A33 recenzia


Samsung Galaxy A33 5G je podobne ako predošlé generácie výborným smartfónom strednej triedy, ktorému sa dá vytknúť len málo vecí. Opäť má kvalitný Super AMOLED displej, dostatočne výkonný čipset s podporou 5G, slušný fotoaparát s optickou stabilizáciou a veľmi dobrú výdrž. Veľkým plusom je aj štvorročná záruka systémových aktualizácií.


Negatívom môže byť o niečo vyššia cena než v prípade konkurencie. Pri tejto cene by zákazník očakával aj kvalitnejšie materiály než plast. Na druhú stranu má Samsung Galaxy A33 vodeodolnosť certifikácie IP67, čo nie je samozrejmosť. Zamrzí absencia 3,5 mm jacku, stabilizácia videa len pri 1080p rozlíšení a pomalšie nabíjanie oproti konkurencii.


Samsung Galaxy A33 je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a výkonný mobil v strednej cenovej kategórii. Ponúka moderný dizajn, kvalitný displej, skvelý výkon a kameru, ktorá spĺňa očakávania bežných užívateľov. Ak hľadáte mobil za priateľnú cenu, určite zvážte aj Samsung Galaxy A33 ako jednu z vašich top volieb.


Toto sú podľa hodnotení a recenzií výhody Samsungu A33:

  • skutočná vodoodolnosť, IP67

  • stereo reproduktory s dobrou kvalitou

  • kvalita denných fotiek

  • veľká kapacita batéria

  • pekný dizajn

  • rozumná cena

  • atraktívny a bezproblémový tvar

  • kvalitné 90Hz AMOLED pre plynulé prehliadanie


Toto hodnotia recenzie Samsung Galaxy A33 ako nevýhody:

  • zlé zaostrovanie pri nočnej fotografii, na automatike aj v nočnom režime

  • bez nabíjačky v balení

  • podpora iba 25 W nabíjania

  • fotoaparát bez optického priblíženia

  • priemerný výkon hardvéru

  • nemá Wi-Fi 6

  • V balení nie je nabíjačka

  • 3,5 mm audio jack je preč aj tento rok

  • Stabilizácia videa je k dispozícii iba v rozlíšení 1080p

  • pomalšie nabíjanie


Samsung Galaxy A33 aj napriek svojej nižšej cene pôsobí rovnako dobre ako jeho drahší súrodenec. Na výber máte štyri farebné verzie. Samsung Galaxy A33 nevylepšil tento rok len dizajn a fotoaparát, ale aj reproduktory. Nový Samsung Galaxy A33 ponúka stereo reproduktory s dobrou hlasitosťou a kvalitou zvuku. Jeho výkon sa od Galaxy A32 výrazne zlepšil a teraz je v štandarde s 5G.


Recenzie od užívateľov:
Recenzia 1: Samsung Galaxy A33 ma očaril svojim elegantným dizajnom a skvelým AMOLED displejom. Batéria vydrží celý deň a fotoaparát robí zaujímavé snímky. Na druhej strane by som ocenil rýchlejšie nabíjanie. Za túto cenu je to skvelá voľba!
Recenzia 2: Po týždni používania môžem povedať, že Galaxy A33 je hodnotným prírastkom v strednej triede telefónov. Hry bežia plynule a displej je naozaj pôsobivý. Jediným sklamaním je kvalita zvuku z reproduktorov, ktorá by mohla byť lepšia.
Recenzia 3: Samsung Galaxy A33 je presne to, čo očakávate od Samsungu v tejto cenovej kategórii. Solidný výkon, pekný dizajn a kvalitné fotoaparáty. Avšak, softvér občas zažíva zasekávania. Napriek tomu je to dobrá voľba pre bežného používateľa.
Recenzia 4: Nikdy som nebol veľký fanúšik strednej triedy telefónov, ale Galaxy A33 ma prekvapil. Je ľahký, pohodlný na držanie a má všetko, čo bežný používateľ potrebuje. Možno nie je dokonalý, ale za túto cenu je to paráda.
Recenzia 5: Samsung Galaxy A33 je dobrý telefón za dobrú cenu. Výdrž batérie je vynikajúca a displej je jasný s výborným rozlíšením. Na druhej strane, kamera mohla byť lepšia v nízkych svetelných podmienkach. Ak hľadáte cenovo dostupný, ale kvalitný smartfón, Galaxy A33 by mohol byť správnou voľbou.


Časté otázky

Aká je cena za nový Samsung Galaxy A33?

Samsung Galaxy A33 dnes stojí v slovenských obchodoch len okolo 260 eur. Ak si však chcete dopriať model s vyššou kapacitou, jeho cena môže byť o trochu vyššia. Odporúčame pozrieť náš porovnávač cien, aby ste si nový Samsung Galaxy A33 kúpili za najlepšiu možnú cenu.

Aká je recenzia na nový Samsung Galaxy A33?

Predáva nový Samsung Galaxy A33 Alza alebo Nay?

Zoženiem nový Samsung Galaxy A33 na Bazoš?


samsung galaxy A33

Prečítaj si recenzie a hodnotenia ostatných mobilov a mobilných telefónov na našej stránke. Okrem toho píšeme aj o notebookoch a počítačoch. Rozhoduješ sa, ktorý model si kúpiť a kde? Čítaj naše článkya recenzie, ktoré ti určite pomôžu.


Prečítaj si aj recenzie a hodnotenia na iné mobily, ako napríklad najnovší Apple iPhone 15. Alebo máš radšej Samsung? Samozrejme sme písali aj o najnovšom modeli Samsung Galaxy S23, prípadne aj o starších alebo lacnejších modeloch.


Kde nakupovať kvalitnú elektroniku za prijateľné ceny? Zo všetkých e-shopov určite odporúčame nakupovať v overených a s dobrými recenziami. Mnohé z nich ponúkajú rýchle dodanie, super ceny, rôzne akcie aj zľavy. Ich zoznam nájdeš na našej stránke.

berghoff

Elektro SK - svet elektroniky vám prináša tie najnovšie správy a dôležité informácie zo sveta elektroniky. Zaujímavé novinky, aktuálne ceny, recenzie, porovnania a hodnotenia rôznych produktov. To všetko kazino nájdete na našom v webe v týchto kategóriách: mobily, počítače, notebooky, herné PC, tablety a ďalšia elektronika. Čítajte pravidelne a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o elektronike.

© 2023 Elektro-sk

info@elektro-sk.sk

bottom of page