top of page
  • Writer's pictureMichal Gašparovič

Motorola Moto G54 cena a recenzia


motorola-moto-g54-cena-a-recenzia

Motorola je značka, ktorá má vo svete mobilných telefónov dlhú a bohatú históriu. Od svojich prvých krokov v oblasti mobilných zariadení až po súčasnosť sa zameriava na to, aby svojim zákazníkom ponúkla spoľahlivé a cenovo dostupné telefóny. Novinka v podobe Motorola Moto G54 Power Edition nie je výnimkou a sľubuje, že zaujme široké spektrum užívateľov, ktorí hľadajú dobrý telefón za rozumnú cenu.


Dnes si prečítaš nasledujúce témy:


Motorola Moto G54 cena


Motorola je známa tým, že svoje zariadenia Moto G série pozicionuje do segmentu strednej triedy s cenovými bodmi, ktoré sú konkurencieschopné a atraktívne pre širokú skupinu zákazníkov. Tieto telefóny obvykle ponúkajú dobrý pomer ceny a výkonu, čo znamená, že za relatívne nízku cenu poskytujú slušnú výbavu a funkcie.


Aká je teda cena modelu Motorola Moto G54 Power Series? Presná cena samozrejme záleží na kapacite úložiska, a tiež aj na obchode, v ktorom svoj noný mobil kúpite. Jeho cena sa totiž naprieč slovenskými e-shopmi mierne líši. Môžeme však povedať, že novú Motorola Moto G54 dnes kúpite za skvelú cenu - už za necelých 200 eur. Cena je teda veľmi priaznivá a lákavá aj v prihliadnutím na vlastnosti a kvalitu tohto smartfónu.



Motorola Moto G54 špecifikácia a popis


Motorola Moto G54 je smartphone s veľkorysým displejom nahradí aj televízor. Pri sledovaní obľúbených programov a videohovoroch s priateľmi však oceníte aj zdokonalený zvuk. Podpora 5G, výkonný procesor a 12-GB pamäť RAM dozrú na bleskurýchly chod systému bez ohľadu na to, s koľkými aplikáciami práve pracujete. S fotoaparátom zachytíte nočné kompozície, portréty a makro zábery. Vyskúšajte tiež rôzne filtre a režimy, pomocou ktorých vytvoríte originálne fotografie.


motorola moto G54 cena

Vreckový monitor


Full HD+ displej s uhlopriečkou 6,5 palca a pomerom strán 20:9 poslúži ako televízna obrazovka. Vychutnajte si na ňom videá, videohovory či surfovanie po internete. Vďaka obnovovacej frekvencii 120 Hz sa môžete spoľahnúť na plynulý chod a rýchle reakcie pri hraní hier i multitaskingu.


Započúvajte sa


Priestorový zvuk Moto Spatial Sound od Dolby Atmos sprostredkuje ešte dokonalejšie basy, než ste zvyknutí. Každý tón bude znieť presne tak, ako má. Podcasty, hudba a telefonické hovory sa budú niesť v znamení maximálnej kvality, či už zo slúchadiel alebo z reproduktorov.


Fotografujte


Hlavný 50-Mpx objektív s technológiou Quad Pixel dozrie na bezchybné výsledky vo dne i v noci. Optický stabilizátor obrazu vyrovná prípadné chvenie a vibrácie, takže aj akčné videá vyniknú omnoho väčšou stabilitou. Pomocou makro objektívu sa priblížite k objektu a zachytíte aj tie najmenšie detaily.


Prekvapujúce možnosti


Ocitli ste sa v hustej tme? V rámci režimu Nočného videnia budú fotografie dostatočne jasné aj pri nedostatočných svetelných podmienkach. Režim Dlhá expozícia zasa ponúka zaujímavé efekty. Nechýba ani možnosť rozmazaného pozadia. Predný 16-Mpx objektív je určený na selfies. S funkciou Retušovanie tváre vylepšíte prípadné nedostatky. Ak chcete zachytiť naozaj všetko, využite režim dvojitého snímania na nahrávanie zadným i predným objektívom.


Motorola Moto g54 recenzia

Rýchlejší výkon aj nabíjanie


Motorola Moto G54 podporuje 5G, čo pre vás znamená bleskurýchle sťahovanie dát a plynulosť pri hraní hier, sledovaní živého vysielania alebo prehrávaní videí. K týmto prednostiam prispieva aj 12-GB pamäť RAM. Batéria s kapacitou 6000 mAh podporuje rýchle nabíjanie TurboPower 8, čím klesá riziko vybitého telefónu v tom najmenej vhodnom okamihu.


S dôrazom na detaily


Fotografie a aplikácie môžete uchovávať na 256-GB úložisku, ktoré si pomocou pamäťovej karty rozšírite o ďalší 1 TB. V Motorola Moto G54 sa nachádza užívateľsky príjemný operačný systém Android 13. Nezabúdajme ani na vodoodolné prevedenie modelu, takže prípadný kontakt s vodou pre neho nepredstavuje žiadne riziko. Motorola myslela aj na bezpečnosť vašich dát. Na bočnej strane prístroja nájdete snímač odtlačkov prstov, pomocou ktorého sa k nim nik okrem vás nedostane.


Motorola Moto g54 recenzia


Motorola Moto G54 vyzerá byť solídnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a cenovo dostupný smartfón so skvelým pomerom ceny a výkonu. Aj keď sa nemôže merať s prémiovými modelmi na trhu, svojim užívateľom ponúkne všetko potrebné pre plynulé a bezproblémové každodenné používanie. Ak Motorola udrží svoju reputáciu v oblasti batérie a softvéru, Moto G54 má všetky predpoklady stať sa obľúbeným spoločníkom mnohých užívateľov.


Modely Motorola Moto G sú známe svojou dlhou výdržou batérie. Recenzenti a používatelia často vyzdvihujú, že zariadenia dokážu vydržať celý deň bez nutnosti dobíjania, čo je výhodou pre ľudí, ktorí sú často na cestách. Motorola Moto G séria je tiež známa svojou cenovou dostupnosťou. Recenzie často poukazujú na skvelý pomer ceny a výkonu, ktorý zariadenia ponúkajú.


Motorola sa drží blízko štandardného Androidu bez veľkého množstva predinštalovaných aplikácií alebo nadstavieb, čo je vo svete Android zariadení považované za veľké plus. Používatelia a recenzenti to ocenia pre jednoduchosť a rýchlosť systému. Aj keď zariadenia Moto G nie sú určené pre najnáročnejších používateľov, recenzie často spomínajú, že výkon je dostatočný pre bežné denné používanie vrátane prehliadania webu, sociálnych médií a ľahkých hier.


Fotoaparát mobilu Motorola Moto G zariadení sú obvykle hodnotené ako dobré vzhľadom na cenový bod, s tým, že poskytujú slušnú kvalitu fotografií za dobrých svetelných podmienok. Nočné režimy a špeciálne funkcie sú často chválené, ale pri nižšom svetle môže kvalita trpieť. Recenzie zvyčajne poznamenávajú, že konštrukcia a dizajn sú solídne, aj keď bez výrazných prvkov. Telefóny Motorola Moto G sú často navrhnuté tak, aby boli odolné a praktické.


Toto sú podľa hodnotení a recenzií výhody Motorola Moto G54:

  • Stále dostupný jack aj microSD

  • 12 GB RAM v základe

  • 256 GB úložisko v základe

  • Voľnosť operačného systému

  • Denné fotky sú dobré, ak máš rád sýte farby

  • Veľmi slušné nočné fotky z hlavného objektívu

  • Výborná výdrž batérie

  • Káblové reverzné nabíjanie

  • Priesvitný kryt v balení

  • Skvelá cena


Toto hodnotia recenzie Motorola Moto G54 ako nevýhody:

  • Slabšia denzita displeja

  • Pomalšie nabíjanie (aj kvôli veľkej kapacite batérie)

  • Zoom nedoostruje


Pre tých, ktorí hľadajú výkonný telefón za super cenu, je nová Motorola Moto G54 Power Edition jasná voľba. Jej parametre neodpovedajú cene v tom dobrom zmysle slova. Pre nenáročného a stredne náročného používateľa by mala byť jasnou voľbou.


Náročnejší si tiež prídu na svoje. Bude treba uznať pár kompromisov, ale s týmito plusmi a aj detailmi ako dobré vibrácie či slušné reproduktory so stereo efektom, je Motorola Moto G54 rozhodne budget mobil, aký náš trh potreboval. Ak vám nevadí tých zopár obmedzení a nie sú vás závažné, choďte do toho. Lepší pomer ceny a kvality (do 200 eur) u nás nenájdete.



Časté otázky

Aká je cena za nový Motorola Moto G54?

Motorola Moto G54 dnes stojí v slovenských obchodoch len necelých 200 eur. Ak si však chcete dopriať model s vyššou kapacitou, jeho cena môže byť o trochu vyššia. Odporúčame pozrieť náš porovnávač cien, aby ste si nový Motorola Moto G54 kúpili za najlepšiu možnú cenu.

Aká je recenzia na nový Motorola Moto G54?

Predáva nový Motorola Moto G54 Alza alebo Nay?

Zoženiem nový Motorola Moto G54 na Bazoš?


Motorola Moto g54

Tento článok bol o najnovšom mobilnom telefóne Motorola Moto G54 Power Edition. Prečítaj si recenzie a hodnotenia ostatných mobilov a mobilných telefónov na našej stránke. Okrem toho píšeme aj o notebookoch a počítačoch. Rozhoduješ sa, ktorý model si kúpiť a kde? Čítaj naše článkya recenzie, ktoré ti určite pomôžu.


Prečítaj si aj recenzie a hodnotenia na iné mobily, ako napríklad najnovší Apple iPhone 15. Alebo máš radšej Samsung? Samozrejme sme písali aj o najnovšom modeli Samsung Galaxy S23, prípadne aj o starších alebo lacnejších modeloch.


Kde nakupovať kvalitnú elektroniku za prijateľné ceny? Zo všetkých e-shopov určite odporúčame nakupovať v overených a s dobrými recenziami. Mnohé z nich ponúkajú rýchle dodanie, super ceny, rôzne akcie aj zľavy. Ich zoznam nájdeš na našej stránke.

berghoff

Elektro SK - svet elektroniky vám prináša tie najnovšie správy a dôležité informácie zo sveta elektroniky. Zaujímavé novinky, aktuálne ceny, recenzie, porovnania a hodnotenia rôznych produktov. To všetko kazino nájdete na našom v webe v týchto kategóriách: mobily, počítače, notebooky, herné PC, tablety a ďalšia elektronika. Čítajte pravidelne a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o elektronike.

© 2023 Elektro-sk

info@elektro-sk.sk

bottom of page