top of page
  • Writer's pictureNika Kalousková

Kuchynské nože IVO Premier - Sada 4 nožov - cena a recenzia


Kuchárske nože IVO Premier

V kuchyni sú kvalitné nože neodmysliteľným nástrojom pre každého vášnivého kuchára alebo kuchárku. Medzi množstvom možností na trhu sa vynímajú Kuchynské nože IVO Premier svojou kombináciou vynikajúcej kvality, funkčnosti a dizajnu. V tejto recenzii sa pozrieme na to, prečo sú tieto nože skvelou voľbou pre vašu kuchyňu.


Dnes si prečítaš nasledujúce témy:


Kuchynské nože IVO Premier cena za sadu 4 nožov


Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že cena týchto nožov je vyššia, ich kvalita a výkon jednoznačne odôvodňujú každý výdavok. Investícia do kvalitných nožov je investíciou do dlhodobej funkcionality a potešenia z kuchárskeho umenia. Sada 4 nožov IVO Premier je vhodná pre všetkých kuchárov. Aká je teda cena sady 4 kuchynských nožov IVO Premier?


Cena sady 4 kuchynských nožov IVO Premier 90075 na najpopulárnejšom internetovom obchode na Slovensku je teraz už od 139 eur. Hovoríme o eshope Profikuchar.sk, ktorý neuveriteľným spôsobom naberá na obľúbenosti. Tento obchod má nielen výborné ceny, ale aj skvelé recenzie od stoviek profesionálnych, či domácich kuchárov a milovníkov varenia.


Dokonca aj doprava pri tejto objednávke je úplne zdarma. Na všetok tovar samozrejme platí aj záruka, či možnosť vrátenia a rôzne ďalšie výhody pre zákazníkov. Sadu 4 kuchynských nožov IVO Premier 90075, rovnako ako všetky ostatné produkty v ponuke Profikuchar.sk si môžete kedykoľvek pozrieť aj v showroome v Bratislave, prípadne objednať z pohodlia domova s dopravou zadarmo.



Kuchynské nože IVO Premier špecifikácia


Z kuchynských nožov IVO Premier jednoznačne odporúčame obľúbenú sadu 4 nožov, ktoré si teraz môžete objednať na Profikuchar sk v akcii a s dopravou zdarma. Tento kulinársky výhodný set odporúčame každého kuchárovi! Kvalitné ostré nože, s ktorými je krájanie doslova s vášňou. Na Profikuchar sk teraz dokonca ešte výhodnejšie a aj s darčekom. Úplne zdarma totiž k tejto sade 4 kuchárskych nožov teraz dostanete aj dvojstupňovú brúsku na nože.

Sada 4 kuchárskych nožov IVO Premier obsahuje tie najdôležitejšie nože, ktoré vo svojom kulináriu potrebujete. Sú to kuchársky nôž 20cm, ôž na chlieb 20cm, univerzálny nôž 13cm a nôž na zeleninu 10 cm. K objednávke na Profikuchar sk teraz aj dvojstupňová brúska na nože vhodná pre ľavákov aj pravákov ako darček úplne zdaramo.


Medzi rukoväťou a čepeľou každého noža v tejto sade sa nachádza prstenec (vyčnievajúca strieborná časť), ktorá slúži na to, aby ste sa pri krájaní neporezali. Rukoväť je hygienická, keďže je bez otvorov. Takže sa vám nikde nedostanú zbytky jedla. Stačí ju len opláchnuť vodou a je opäť krásne čistá. Tvrdosť týchto nožov je 55 až 58 stupňov Rockwella. Vyrobené sú v Portugalsku.


Kvalita materiálov a konštrukcie


Kuchárske Nože IVO Premier sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, čo zabezpečuje ich dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Ich oceľové čepele sú precízne ošetrené, čo zaručuje dlhotrvajúce ostrie a presný výkon pri každom krájaní. Navyše, ergonomicky tvarované rukoväte sú pohodlné na držanie a minimalizujú únavu pri dlhšom používaní.


Rôznorodosť nožových typov


Kuchárske nože IVO Premier cena a recenzia

Kuchynské nože IVO Premier ponúkajú širokú škálu kuchárskych nožov, ktoré pokrývajú všetky potreby a úlohy v kuchyni. Od univerzálnych šéfkuchárskych nožov po špecifické nože na krájanie chleba, filetovanie rýb alebo na zeleninu, táto sada nožov má čo ponúknuť pre každú kuchynskú úlohu.


Ostrý a presný výkon


S ostrými čepeľami, ktoré sú ručne brúsené a kontrolované odborníkmi, kuchynské nože IVO Premier ponúkajú presný a efektívny výkon. Každý krájaný kúsok je dokonale vyrezaný a pripravený na ďalšie spracovanie. Bezpečný a spoľahlivý výkon týchto nožov je pre každého kuchára snom.


sada kuchárskych nožov IVO Premier

Estetický dizajn


Okrem svojej funkčnosti majú kuchárske nože IVO Premier aj esteticky príjemný dizajn. Ich elegantný vzhľad a čisté línie robia z týchto nožov nielen praktický nástroj, ale aj štýlový doplnok do každej kuchyne. Sada kuchynských nožov IVO Premier sú ideálnou kombináciou formy a funkcie.


Prečo si vybrať sadu 4 nožov IVO Premier?


Na Profikuchar sk teraz vytvorili kulinársky výhodný set! Ak hľadáte kvalitné a ostré nože, ktoré sú výborne vyvážené a dokonca aj s brúskou zadarmo, tak táto sada je práve pre vás. Sada 4 kuchárskych nožov rady Premier s jednoduchým elegantným dizajnom, ktorá sa bude hodiť do každého kulinária, skvelo padne aj do vašej ruky. Vďaka tomu, že sú nože vyvážené, bude manipulácia s nimi úplne jednoduchá. Sadu týchto nožov si jednoducho zamiluje každý.



  • Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, takže v ruke sa ti bude držať s úplnou ľahkosťou

  • S týmito nožmi budete pripravovať kulinárske špeciality s úplnou ľahkosťou

  • Nože sú kované z jedného kusa ocele, a to znamená, že čepeľ je potiahnutá až do rukoväte, teda nemusíte mať obavy, že by sa čepeľ odlúčila od rukoväte


Kuchynské nože IVO Premier Sada 4 nožov recenzie


Celkovo povedané, Kuchárske Nože IVO Premier sú skvelou voľbou pre každú kuchyňu, či už ste profesionálny kuchár alebo milovník domáceho varenia. S ich vynikajúcou kvalitou, výkonom a dizajnom ponúkajú nielen praktický nástroj, ale aj štýlový doplnok do vášho kulinárskeho arzenálu. Investujte do kvality a užívajte si každú kuchynskú výzvu s nožmi IVO Premier.


S touto sadou som maximálne spokojný! Celkovo sú nože IVO Premier určite skvelou voľbou! - Attila F.

Parametre kuchynských nožov IVO Premier v sade 4 nožov:


  • Pre všetkých milovníkov varenia, ktorý chcú mať svoju kuchyňu vybavenú kvalitnými, dizajnovými nožmi

  • Sada je vhodná pre profesionálov, ale aj do domácnosti

  • Vhodná aj ako darček

  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť

  • Ochrana prsta pred poranením

  • Tvrdosť: 55 až 58 stupňov Rockwella

  • Čepeľ: vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ s chrom-molybden-vanadium (X50 Cr Mo V15)

  • Rukoväť: POM - polyoxymethylene

  • Farba rukoväte - čierna

  • Dĺžka čepele: 13 cm, 20 cm, 10 cm

  • Vhodné do umývačky - nie

  • Materiál čepele: kovaná oceľ, nehrdzavejúca oceľ s chrom-molybden-vanadium (X50 Cr Mo V15)

  • Materiál rukoväte: Polyoxymethylene, Tvarovaná rukoväť

  • Počet kusov v sade: 4

  • Výrobca: IVO

  • Predajca: odporúčame Profikuchar.sk


Ďalšie recenzie spokojných majiteľov a kuchárov:

"Kuchárske nože IVO Premier sú jednoducho úžasné! Používam ich už niekoľko týždňov a musím povedať, že sú absolútne skvelé. Ich ostré čepele umožňujú ľahké a presné krájanie, a dizajn rukoväte je veľmi pohodlný. Určite odporúčam každému vášnivému kuchárovi!"


"Tieto nože sú mojím najlepším nákupom do kuchyne! Ich kvalita je naozaj úžasná a vďaka nim som sa stal oveľa efektívnejším kuchárom. Krájanie je teraz hračka a výsledky sú vždy perfektné. Nemôžem sa dočkať, kedy si zakúpim ďalšie nože z tejto kolekcie!"


"Kuchárske nože IVO Premier sú pre mňa absolútnou revolúciou v kuchyni! Ich ostré čepele a ergonomický dizajn rukoväte mi umožňujú rýchlo a efektívne pripravovať všetky moje jedlá. Okrem toho, ich elegátny dizajn dodáva do mojej kuchyne skutočný šmrnc. Som s nimi viac ako spokojný!"


"Tieto nože sú proste neuveriteľné! Mám ich teraz už niekoľko mesiacov a stále ma ohromujú svojim výkonom. Ostré čepele sú pripravené na každú výzvu a ich dizajn je jednoducho štýlový. Som si istý, že s týmito nožmi sa stanem skutočným kuchárskym majstrom. Silno odporúčam každému, kto chce mať vo svojej kuchyni len to najlepšie!"



Časté otázky

Aká je cena za sadu 4 kuchynských nožov IVO Premier?

Sada 4 kuchynských nožov IVO Premier stojí už od 139 eur. Táto cena je momentálne aktuálna na Profikuchar sk a okrem dopravy zdarma teraz získanie aj hodnotný darček, a to brúsku na nože.

Aká je recenzia na sadu 4 kuchynských nožov IVO Premier?

Predáva sa sada 4 kuchynských nožov IVO Premier na Profikuchar sk?

Zoženiem sadu 4 kuchynských nožov IVO Premier na Bazos?

sada kuchárskych nožov IVO Premier cena a recenzia

Tento článok bol o sade 4 kuchynských nožov IVO Premier, ktorá patrí medzi najpredávanejšie na Slovensku. V článku sme písali o jej cene, recenzii, špecifikácii a parametroch. Tiež sme spomenuli aj známy obchod Profikuchar sk, kde si túto sadu 4 kuchynských nožov IVO Premier môžete dnes kúpiť za skvelú cenu s dopravou zdarma a darčekom v podobe brúsky na nože tiež zadarmo.


Prečítaj si recenzie a hodnotenia napríklad aj na rôzne mobilné telefóny na našej stránke. Okrem toho píšeme recenzie aj o notebookoch a počítačoch.


Kde nakupovať kvalitnú elektroniku za prijateľné ceny? Zo všetkých e-shopov určite odporúčame nakupovať v overených a s dobrými recenziami. Mnohé z nich ponúkajú rýchle dodanie, super ceny, rôzne akcie aj zľavy. Ich zoznam nájdeš na našej stránke.

berghoff

Elektro SK - svet elektroniky vám prináša tie najnovšie správy a dôležité informácie zo sveta elektroniky. Zaujímavé novinky, aktuálne ceny, recenzie, porovnania a hodnotenia rôznych produktov. To všetko kazino nájdete na našom v webe v týchto kategóriách: mobily, počítače, notebooky, herné PC, tablety a ďalšia elektronika. Čítajte pravidelne a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o elektronike.

© 2023 Elektro-sk

info@elektro-sk.sk

bottom of page