top of page
  • Writer's pictureMichal Gašparovič

Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 cena a recenzia


Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120

V dnešnom rušnom svete, kde čas je vzácny a rýchlosť je kľúčovým faktorom, hľadáme praktické riešenia, ktoré nám uľahčia život. V kuchyni je jedným z týchto riešení elektrická brúska na nože. Jednou z najkvalitnejších možností na trhu je ChefsChoice Elektrická Brúska na Nože 3-stupňová M120 - Biela. V tejto recenzii sa pozrieme na to, čo táto elektrická brúska na nože ponúka a či stojí za svoju cenu.


Dnes si prečítaš nasledujúce témy:


Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 cena


Cena tejto elektrickej brúsky na nože môže byť o niečo vyššia v porovnaní s inými modelmi na trhu, avšak jej výkon a kvalita spracovania oprávnene odôvodňujú túto cenu. S dlhou životnosťou a schopnosťou poskytnúť perfektné ostrie noža je elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 skvelou hodnotou za cenu, ktorú stojí. Aká je teda cena elektrickej brúsky na niže ChefcChoice M120?


Cena elektrickej brúsky na nože ChefsChoice M120 na najpopulárnejšom internetovom obchode na Slovensku je teraz len 159 eur. Hovoríme o eshope Profikuchar.sk, ktorý neuveriteľným spôsobom naberá na obľúbenosti. Tento obchod má nielen výborné ceny, ale aj skvelé recenzie od stoviek profesionálnych, či domácich kuchárov a milovníkov varenia.


Dokonca aj doprava pri tejto objednávke je úplne zdarma. Na všetok tovar samozrejme platí aj záruka, či možnosť vrátenia a rôzne ďalšie výhody pre zákazníkov. Túto elektrickú brúsku na nože, rovnako ako všetky ostatné produkty v ponuke Profikuchar.sk si môžete kedykoľvek pozrieť aj v showroome v Bratislave, prípadne objednať z pohodlia domova s dopravou zadarmo.



Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 špecifikácia


Trápia Vás tupé nože? Chceli by ste ich mať ostré už za pár sekúnd? V tom prípade je elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 pre vás ideálnym riešením! Táto elektrická brúska na nože je vhodná pre všetky kuchynské, mäsiarske, kuchárske, poľovnícke a vreckové nože. Jej rezný uhol brúsenia je 20 stupňov. Môžete na nej brúsiť nože s hladkým alebo ozubeným ostrím. V 1. a 2. stupni obsahuje kužeľové kotúče so 100%-ným diamantovým povrchom a v 3. stupni revolučný leštiaci kotúč.

Je tu až trojstupňová rotačná brúska, a to na predbrúsenie, ostrenie a obťahovanie.


Dizajn a Konštrukcia


Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 je zhotovená s ohľadom na eleganciu a funkčnosť. Jej biela farba dodáva do kuchyne svieži a moderný vzhľad. Konštrukcia je pevná a odolná, čo zaručuje dlhú životnosť tejto elektrickej brúsky na nože.


Funkcie a Výkonnosť


Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 recenzia

Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 ponúka 3-stupňový systém brúsenia, čo umožňuje dosiahnuť optimálny ostrie noža bez zbytočného úsilia. Prvý stupeň je určený na hrubé brúsenie, druhý stupeň na stredné brúsenie a tretí stupeň na jemné dobrúsenie a dotiahnutie ostria. Tento systém umožňuje prispôsobiť brúsenie podľa potrieb a typu noža.


S výkonom 125 wattov a diamantovými brúsnymi kotúčmi je táto elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 schopná rýchlo a efektívne naostriť nože bez toho, aby sa zbytočne zahriala. A to samozrejme akékoľvek nože, ale to sa dočítate aj ďalej v tejto recenzii.


Použitie a Bezpečnosť


Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 je jednoduchá na použitie aj pre tých, ktorí nie sú odborníkmi na brúsenie nožov. Stačí vložiť nôž do vodítka a postupovať podľa pokynov na obrazovke. Okrem toho je brúska vybavená bezpečnostnými funkciami, ktoré zabraňujú nežiaducim úrazom. Preto používanie elektrickej brúsky na nože ChefsChoice M120 je maximálne pohodlné a bezpečné úplne pre všetkých. Teda nielen pre profesionálnych kuchárov, ale samozrejme pre každého aj na doma.


Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 cena

Prečo si vybrať ChefsChoice M120?


Každý z nás chce mať ostré nôže, s ktorými je radosť krájať. Vždy rýchlo, jednoducho a samozrejme kvalitne. Vďaka elektrickej brúske ChefsChoice M120 si teraz môžete vychutnávať krájanie ostrým nožom, pre dokonalý zážitok z varenia.


Nech sa krájanie nožom stane Vašou pasiou. Slovenskí kuchári si jednoznačne zvolili túto elektrickú brúsku na nože ako najobľúbenejšiu a v internetovom obchode Profikuchar sa stala dlhodobo najpredávanejšou.


Na aké nože môžem elektrickú brúsku ChefsChoice M120 použiť?


Elektrická brúska na nože M120 je vhodná pre všetky kuchynské, mäsiarske, kuchárske, poľovnícke aj vreckové nože. Môžete s ňou pokojne brúsiť nože s hladkým alebo ozubeným ostrím. Trojstupňová elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 pozostáva z dvoch kónických brúsnych stupňov s jemnými brúsnymi čiastočkami zo 100% diamantu a jedného leštiaceho/obťahovacieho stupňa s flexibilným brúsnym kotúčom.


  • Trojstupňová rotačná brúska: predbrúsenie/ostrenie/obťahovanie

  • Táto profesionálna elektrická brúska nožov je prielomom v ostrení nožov

  • V 1. a 2. stupni obsahuje kužeľové kotúče so 100%-ným diamantovým povrchom a v 3. stupni revolučný leštiaci kotúč

  • Počas niekoľkých sekúnd získa rezná hrana bezprecedentnú ostrosť s dlhou trvanlivosťou na rovnom aj zúbkovanom ostrí

  • Vysoko leštené rezné hrany môžu byť upravené tak, aby maximálne vyhovovali rezaciemu procesu

  • Dokonalá uhlová stabilizácia polohy noža vďaka elastomerovým pružinám vyvracia všetky dohady

  • Rotačný princíp brúsenia pomocou odpružených kotúčov zabezpečuje rovnomerný a optimálny tlak na čepeľ noža nezávislý od obsluhy. Tým nedochádza k prehrievaniu ostria a k neželanému vyžíhaniu a následnej zmene vlastností materiálu

  • Rezný uhol brúsenia je 20 stupňov

  • Biela farba - biely plast je vhodný ku klasickým spotrebičom v bielej farbe


Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 recenzie


Celkovo je elektrická brúska na nože ChefcChoice 3-stupňová M120 v bielej farbe skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý spôsob, ako udržiavať svoje nože ostré a pripravené na použitie. S kombináciou vysokého výkonu, jednoduchého použitia a elegantného dizajnu predstavuje táto elektrická brúska na nože skutočný prínos pre každú kuchyňu. Ak si vážite kvalitu a efektivitu, investícia do tejto brúsky nožov sa určite vyplatí.


Vyborná brúska, jednoduchá manipulácia, super ostré nože, som maximálne spokojný! - Attila F.

Parametre elektrickej brúsky na nože ChefsChoice M120:


  • Hmotnosť: 2.1 kg

  • Rozmery: 225x80x110 mm

  • Napätie/príkon: 230 V

  • Príkon: 75 W

  • Čas potrebný na naostrenie (prvýkrát): 1 minúta

  • Čas potrebný na opätovné naostrenie: 10 sekúnd

  • Farba: biela

  • Záruka: až 24 mesiacov - 2 roky

  • Výrobca: ChefsChoice

  • Predajca: odporúčame Profikuchar.sk


Ďalšie recenzie spokojných majiteľov a kuchárov:

"Absolútne úžasná brúska! Používam ju už niekoľko mesiacov a moje nože nikdy neboli ostrejšie. Systém s tromi stupňami brúsenia je neuveriteľne jednoduchý na použitie a výsledky sú ohromujúce. Odporúčam každému, kto si potrebuje udržiavať svoje nože v najlepšom stave!"


"Táto brúska je moja najlepšia investícia do kuchyne. Ušetrila mi veľa času a úsilia, ktoré by som inak strávil ručným brúsením. Nože sú teraz ostré ako britva a brúsi ich rýchlo a efektívne. Okrem toho je jej biely dizajn skvelým doplnkom do mojej kuchyne!"


"Nikdy som nebol veľký fanúšik elektrických brúsok na nože, ale táto ma presvedčila na 100%. Jej výkonnosť je úžasná a ostrie nožov je naozaj dokonalé. Používanie je jednoduché a intuitívne, takže si myslím, že aj začiatočníci budú s ňou veľmi spokojní. Určite odporúčam vyskúšať!"


"Musím povedať, že som veľmi skeptický človek, pokiaľ ide o elektrické brúsky na nože, ale táto ma presvedčila. Je to úžasný nástroj, ktorý mi ušetril veľa času a úsilia. Moje nože sú teraz ostré ako nikdy predtým a celkový výkon brúska je skvelý. Odporúčam ju každému, kto chce mať svoje nože v najlepšom stave!"



Časté otázky

Aká je cena za elektrickú brúsku na nože ChefsChoice M120?

Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 stojí 159 eur. Táto cena je momentálne aktuálne na Profikuchar sk.

Aká je recenzia na elektrickú brúsku na nože ChefsChoice M120?

Predáva sa elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 na Profikuchar sk?

Zoženiem elektrickú brúsku na nože ChefsChoice M120 na Bazos?


Elektrická brúska na nože ChefsChoice M120 profikuchar

Tento článok bol o elektrickej brúske na nože ChefsChoice M120 v bielej farbe, ktorá patrí medzi najpredávanejšie na Slovensku. V článku sme písali o jej cene, recenzii, špecifikácii a parametroch. Tiež sme spomenuli aj známy obchod Profikuchar sk, kde si túto brúsku nožou môžete dnes kúpiť za skvelú cenu s dopravou zdarma.


Prečítaj si recenzie a hodnotenia napríklad aj na rôzne mobilné telefóny na našej stránke. Okrem toho píšeme recenzie aj o notebookoch a počítačoch.


Kde nakupovať kvalitnú elektroniku za prijateľné ceny? Zo všetkých e-shopov určite odporúčame nakupovať v overených a s dobrými recenziami. Mnohé z nich ponúkajú rýchle dodanie, super ceny, rôzne akcie aj zľavy. Ich zoznam nájdeš na našej stránke.

berghoff

Elektro SK - svet elektroniky vám prináša tie najnovšie správy a dôležité informácie zo sveta elektroniky. Zaujímavé novinky, aktuálne ceny, recenzie, porovnania a hodnotenia rôznych produktov. To všetko kazino nájdete na našom v webe v týchto kategóriách: mobily, počítače, notebooky, herné PC, tablety a ďalšia elektronika. Čítajte pravidelne a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o elektronike.

© 2023 Elektro-sk

info@elektro-sk.sk

bottom of page