top of page
  • Writer's pictureVladimír Kubík

ASUS TUF Gaming F15 cena a recenzie


ASUS TUF Gaming F15-cena-a-recenzia

Notebook Asus TUF Gaming F15 vám zaistí vysoký výkon počas hrania. Zapnite si závodnú, akčnú alebo napríklad strategickú hru. Spustí sa vám plynulo a rýchlo. Procesor Intel Core i5-11400H poskytuje skvelý výkon aj pre najnáročnejšie hranie, streamovanie alebo multitasking.


V dnešnom článku si prečítate o týchto témach:


ASUS TUF Gaming F15 cena


Cena za notebook ASUS TUF Gaming F15 sa na Slovensku momentálne pohybuje okolo 700 eur. Je dostupný v rôznych internetových obchodoch, my však odporúčame využiť overený e-shop a autorizovaného predajcu Alza.sk, kde je cena za notebook ASUS TUF Gaming F15 len 670 eur.


Alza poskytuje nielen garanciu ceny, dopravu zdarma a záruku 24 mesiacov, ale aj možnosť kúpy na splátky a ďalšie výhody. V iných internetových obchodoch si na notebook ASUS TUF Gaming F15 nielen dlhšie počkáte na doručenie, ale zaplatíte aj viac. Jeho cena sa totiž šplhá až nad 850 eur.


ASUS TUF Gaming F15 špecifikácia a popis


V ešportoch môže rozdiel medzi víťazstvom a porážkou rozhodnúť aj milisekunda. Herné notebooky ASUS TUF Gaming F15 sú preto vybavené tak, aby vám poskytli konkurenčnú výhodu a poskytovali vysoké snímkové frekvencie, ktoré pre dnešné najpopulárnejšie hry potrebujete pre bezkonkurenčnú presnosť a hodvábne plynulú grafiku.

ASUS TUF Gaming F15-cena

Hlavné prednosti ASUS TUF Gaming F15


  • Plynulé a rýchle hranie vďaka procesoru Intel Core i5

  • Kvalitná grafická karta GeForce RTX

  • 15,6" displej s vysokým Full HD rozlíšením

  • Vysoká obnovovacia frekvencia až 144 Hz

  • Technológia G-SYNC proti trhaniu obrazu

  • Virtuálny priestorový zvuk

  • Pripojenie k rýchlej WiFi 6

  • Možnosť pripojenia druhého monitora

  • Odolnosť voči teplotám, vibráciám aj vlhkosti


Dokonalý obraz pre rýchle hranie


Grafická karta GeForce RTX sa postará o všetky obrazové dáta. Zobrazí ich na displeji s uhlopriečkou 15,6" s Full HD rozlíšením 1920 x 1080. Žiadny detail vám neunikne a prehĺbite si svoj herný zážitok. Panel IPS s obnovovacou frekvenciou až 144 Hz vám totiž zaistí bleskovú rýchlosť pre hranie.


Plynulý obraz a priestorový zvuk


Obraz sa vám neseká ako pri bežných notebookoch. Technológia G-SYNC obmedzuje toto nepríjemné trhanie a vy sa venujete svojim spoluhráčom či príbehu hry. Dva reproduktory vám navyše zaistia virtuálny priestorový zvuk, ktorý vás vtiahne do deja.


Rýchla WiFi sieť


Pripojte sa k WiFi 6, ktorá v porovnaní s WiFi 5 zvyšuje rýchlosť a efektivitu siete. Poskytuje lepšie pripojenie dokonca aj v preplnených priestoroch. Využijete ju teda aj v husto obývaných oblastiach.


Pripojenie ďalšieho monitora


Notebook Asus TUF Gaming F1 5je vybavený všestranným portom Thunderbolt 4, ktorý podporuje DisplayPort 1.4. Ľahko teda k počítaču pripojíte druhý monitor a rozšírite svoju pracovnú plochu o ďalšiu obrazovku. Zároveň teda môžete hrať a sledovať internetové videá alebo filmy.


Kvalitný a odolný notebook


Notebook ASUS TUF Gaming F15 je ľahší a menší ako jeho predchodcovia. Jednoducho si ho prenesiete, kamkoľvek potrebujete, alebo si ho preveziete na chalupu či k priateľom. Prešiel vojenskými testami MIL-STD-810H, preto mu neublíži ani niektoré náhodné nárazy a ťuknutia. Súčasne odolá vibráciám, vlhkosti a extrémnym teplotám.


Komplexný systém chladenia


Komplexný a samočistiaci dizajn chladenia udržuje vysoký výkon po dlhú dobu. Predlžuje tým životnosť notebooku Asus TUF Gaming F15. Ten totiž zostáva chladný aj pri väčšom zaťažení.


Špecifikácie

Značka: Asus

Model: TUF Gaming F15 FX506HF

Určenie: herný notebook

Operačný systém: nie

Grafická karta: NVIDIA GeForce RTX 2050 Laptop GPU 4GB GDDR6


Procesor

Procesor: Intel Core i5-11400H

Frekvencia: 2,7 GHz až 4,5 GHz

Počet jadier: 6

Cache: 12M


Pamäť

Veľkosť pamäte: 16 GB

Konfigurácia: 2x8GB

Počet slotov: 2

Voľné sloty: 0

Maximálna pamäť: 32 GB


Pevný disk

Veľkosť: 512 GB

Formát: M.2


Displej

Uhlopriečka: 15,6"

Rozlíšenie: FHD 1920 x 1080

Pomer strán: 16:9

Typ: IPS

Povrch: antireflexný

Jas: 250 nitov

Obnovovacia frekvencia: 144 Hz


Rozhranie

Sieť: 10/100/1000 Mbps

Bezdrôtová komunikácia: Wi-Fi 6 (802.11ax, Dual band)

Bluetooth: 5.2


Konektivita

1x Thunderbolt 4 support DisplayPort

3x USB 3.2 Gen 1 Type-A

1x RJ45 LAN port

1x HDMI 2.1 TMDS

1x 3.5mm Combo Audio Jack


Vybavenie

Optická mechanika: nie

Stylus: nie

Polohovacie zariadenie: TouchPad

Podsvietená klávesnica: áno (RGB)

Numerická klávesnica: áno

Webkamera: 720P HD

Čítačka odtlačku prsta: nie

Čítačka pamäťových kariet: nie


Napájanie

Batéria: 48 Wh, 3 články Li-ion

Napájanie: 150W AC adaptér


Fyzické parametre

Farba: čierna (Graphite Black)

Hmotnosť: 2,3 kg

Rozmery (š x v x h): 359 x 24,5 x 256 mm


Obsah balenia
  • 1x notebook

  • 1x príslušná dokumentácia

ASUS TUF Gaming F15 recenzia

Notebook ASUS TUF Gaming F15 recenzia


ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti Asus v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty.


Notebook ASUS TUF Gaming F15 sa teší skvelým hodnoteniam a recenziám. Patrí medzi najpredávanejšie notebooky na Slovensku. Na Alze sa teší 5 hviezdičkám z 5 podľa hodnotení zákazníkov, ktorí si tento notebook kúpili. V pomere cena výkon je to naozaj veľmi vhodná voľba. Najmä ak hľadáte kvalitný notebook pod 700 eur. V tom prípade vám určite odporúčame práve ASUS TUF Gaming F15.


Časté otázky

Aká je cena za nový notebook Asus TUF Gaming F15?

Notebook ASUS TUF Gaming F15 stojí v slovenských obchodoch necelých 700 eur. Odporúčame pozrieť náš porovnávač cien, aby ste si nový notebook ASUS TUF Gaming F15 kúpili za najlepšiu možnú cenu.

Aká je recenzia na nový notebook ASUS TUF Gaming F15?

Predáva nový notebook ASUS TUF Gaming F15 Alza?

Zoženiem nový notebook ASUS TUF Gaming F15 na Bazos?


ASUS TUF Gaming F15

Prečítaj si recenzie a hodnotenia iných notebookov a počítačov na našich stránkach. Okrem toho píšeme aj o mobiloch. Rozhoduješ sa, ktorý model si kúpiť a kde? Čítaj naše články, ktoré ti určite pomôžu.


Kde nakupovať kvalitnú elektroniku za prijateľné ceny. Zo všetkých e-shopov určite odporúčame nakupovať v overených a s dobrými recenziami. Mnohé z nich ponúkajú rýchle dodanie, super ceny, rôzne akcie aj zľavy. Ich zoznam nájdeš na našej stránke.

berghoff

Elektro SK - svet elektroniky vám prináša tie najnovšie správy a dôležité informácie zo sveta elektroniky. Zaujímavé novinky, aktuálne ceny, recenzie, porovnania a hodnotenia rôznych produktov. To všetko kazino nájdete na našom v webe v týchto kategóriách: mobily, počítače, notebooky, herné PC, tablety a ďalšia elektronika. Čítajte pravidelne a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o elektronike.

© 2023 Elektro-sk

info@elektro-sk.sk

bottom of page